Tilbage til support

Opgavestyring med Sails

Sidst opdateret 16.07.2021

Det kan nogle gange være svært at få et overblik over hvad du har lovet til dine kunder i dine salg. F.eks., kan du i et tilbud have lovet at du installerer dit produkt hos kunden, og du skal derfor følge op om du har leveret det du har lovet.

Med Sails kan du direkte fra dine ordrer og tilbud oprette opgaver når du sælger en serviceydelse. Opgaven vil være tydelig på salget, og du kan følge med i hvor meget tid du har brugt på opgaven.

Sådan opretter du en opgave på et salg

Når du har lavet en ordre med en serviceydelse i mindst én af linjerne, vil du se en knap med teksten Opret opgave. Når du klikker på knappen bliver der oprettet en opgave.

Du kan også oprette en opgave manuelt, ved at navigere til Opgaver i menuen til venstre. Derefter skal du klikke på Opret opgave og udfylde formularen.

Hvad er en opgave i Sails?

I Sails kan du oprette opgaver som hjælper dig holde overblik over dit igangværende arbejde. Du kan eksempelvis bruge opgaver til at registrere support opgaver fra dine kunder, som du evt. skal fakturere senere.

Når du opretter en opgave kan du tilføje et budget. Budgettet er et timeantal du forventer at bruge på opgaven. Derudover kan du sætte en deadline for hvornår opgaven senest skal være færdig. Overskrider du budgettet eller deadlinen vil det blive tydeligt på opgaven.

På en opgave skal du altid tilknytte en kunde. På den måde kan du nemlig oprette et tilbud og faktura når du er færdig med din opgave. Når du opretter en faktura fra en opgave bliver det forbrugte tid helt automatisk ført over på fakturaen.

Har du brug for lidt ekstra hjælp?

Hvis ikke du fandt svar på det du søgte, kan du læse en af vores andre artikler eller kontakte vores support direkte.

sails

Hav en fantastisk dag.

Sails er designet og udviklet af Nexagon.

Copyright © 2021 Nexagon ApS. Alle rettigheder forbeholdes.