Tilbage til support

Sælg i flere valuta

Sidst opdateret 16.07.2021

Det vil for de fleste blive nødvendigt at kunne lave tilbud og faktura med en anden valuta end normalt. F.eks. sender du måske et tilbud til en af dine kunde i Sverige og vil gerne sikre at priserne er vist i svenske kroner, så kunden har de bedste forudsætninger for at tage stilling til dit tilbud.

Der er her nogle udfordringer som du traditionelt et skulle være opmærksom på:

• Du skal angive og bruge de rette valutakoder og -tegn så der ikke er nogen tvivl om hvilke valuta du bruger i dine tilbud og fakturaer.
  • Du skal omregne valutaen så du ikke snyder dig selv eller din kunde. Du skal desuden løbende sikre dig at du har faktuelle valutakurser.
  • Du skal sikre dig at de rette betalingsoplysninger kommer på dine fakturaer, hvis du f.eks. har en konto til danske kroner og en konto til svenske kroner. Ellers risikerer du at betale i dyre domme for at veksle valuta frem og tilbage.

Sails løser alle ovenstående udfordringer, ved automatisk at vælge rette valuta, betalingsoplysninger og vekslekurser. Det eneste du skal gøre er at tilfje de valuta og bankonti som du ønsker skal anvendes i Sails.

Sådan opretter du en ny bankkonto i Sails

1. Gå til Indstillinger og vælg Bankkonti. Herefter kan du se og ændre dine nuværende konti samt oprette nye.

Indstillinger for bankoplysninger

1. Tilføj bankoplysninger ved at klikke på Tilføj bankoplysninger og udfyld formularen. Du skal blot indtaste IBAN og BIC/SWIFT, så finder Sails frem til dit reg. og kontonummer.

Tilføj bankoplysninger

1. Du er nu klar til at lave et tilbud i din nye valuta.

Efter du har tilføjet dine bankoplysniniger kan Sails helt automatisk vælge hvilken konto den skal anvende på en given faktura. Du slipper for bøvlet og undgår fejl.

Har du brug for lidt ekstra hjælp?

Hvis ikke du fandt svar på det du søgte, kan du læse en af vores andre artikler eller kontakte vores support direkte.

sails

Hav en fantastisk dag.

Sails er designet og udviklet af Nexagon.

Copyright © 2021 Nexagon ApS. Alle rettigheder forbeholdes.